PONDELOK 19.06.2017
0,4l Vývar z kohúta s mäsom a rezancami (1,3,7,9)
0,4l Hrachová s opraženým chlebom (1,9)

MENU 1 : 150g Kombi tanier (1/2 kur. černohor, 1/2 brav. na šampiňónoch), 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky, zel. obloženie
MENU 2 : 150g Bravčová roláda so slaninkou a jablkami, zemiaková kaša (7)
MENU 3 : 350g Mexický hovädzí guláš so syrom, hrášková ryža, šalát coleslaw (7)
MENU 4 : 350g Krémové rizoto s baby špenátom a kuracím mäsom s mascarpone, rukolový šalát so cherry rajčinou (7)
MENU 5 : 350g Tagliatelle v smotanovej omáčke s brokolicou a prochuttom posypané hoblinami parmezánu (1,3,7)
MENU 6:  120g Údený syr  v zemiakovom  cestíčku, opekané zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

UTOROK   20.06.2017
0,4l Vývar z kohúta s mäsom a rezancami (1,3,7,9)
0,4l Stručková na kyslo  (1,7,9)
0,4l Kapustová s paprikou a zemiakmi

MENU 1 : 150g Kuracia roláda plnená jemnou plnkou, zemiaková kaša, uhorkový šalát (1,3,7)
MENU 2 : 150g Vyprážaný bravčový Gordon blue, varené zemiaky, zel. obloženie (1,3,7)
MENU 3 : 150g Hovädzie varené v kôprovej omáčke, parená knedľa (1,3,7)
MENU 4 : 350g Bravčové kocky na paprike na tekvicovom prívarku so zemiakmi, chlieb (1,7)
MENU 5 : 350g Palacinky s nutelou a  jahodami, šľahačka (1,3,7)
MENU 6:  120g Údený syr  v zemiakovom  cestíčku, opekané zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

STREDA  21.06 2017
0,4l Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami (1,3,9)
0,4l Boršč (1,7,9)
0,4l Stručková na kyslo (1,7,9)

MENU 1 : 150g Vyprážaný brnenský bravčový rezeň, varené zemiaky, zel. obloženie (1,3,7)
MENU 2 : 150g Kuracia saltimbocca s horčicou, smotanou a rucolou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie (1,7)
MENU 3 : 150g Maďarska pikantná panvica, pečené zemiaky
MENU 4 : 350g Zapekané bačovské zemiaky s bryndzou a klobásou, hlávkový šalát (1,3,7)
MENU 5 : 350g Vyprážaná teľacia pečeň, zemiakový šalát s majonézou (1,3,7)
MENU 6:  120g Údený syr  v zemiakovom  cestíčku, opekané zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

ŠTVRTOK 22.06.2017
0,4l Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami (1,3,9)
0,4l Demikát s kyslou smotanou a pažítkou (1,7,9)
0,4l Boršč (1,7,9)

MENU 1 : 150g Kurací špíz so zeleninou s gratinovanými zemiakmi (1,7)
MENU 2 : 120g Morčacie prsia v pikantnej omáčke s červenou fazuľou, 1/2 ryža, 1/2 zámocké zemiaky, zel. obloženie (1)
MENU 3 : 150g Pomalý pečené hovädzie plece na blzamiku s hráškom, zemiaková kaša(1,7)
MENU 4 : 200g Varené údené koleno na hrachovej kaši s cibuľou, chlieb (1)
MENU 5 : 350g Domáce 1/2 lekvárové buchty, 1/2 tvarohové buchty s cukrom (1,3,7)
MENU 6:  120g Údený syr  v zemiakovom  cestíčku, opekané zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

PIATOK  23.06.2017
0,4l Vývar z kohúta s mäsom a rezancami (1,3,7,9)
0,4l Držková (1,9)
0,4l Demikát s kyslou smotanou a pažítkou (1,7,9)

MENU 1 : 150g Kurací steak so cherry rajčinou v nivovej omáčke, 1/2 ryža, 1/2 krokety, zel. obloženie (7)
MENU 2 : 150g Pečená chrumkaví bôčik  s pražskou plnkou, zemiaková kaša, uhorkový šalát (1,3,7)
MENU 3 : 350g Segedínsky guláš „Špeciál“, parená knedľa  (1,3,7)
MENU 4 : 350g Korenená treska s bombajskými zemiakmi
MENU 5 : 350g Kuracie rezance na miešanom listovom šaláte s kuskusom , dressing (1,3)
MENU 6:  120g Údený syr  v zemiakovom  cestíčku, opekané zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Cena Menu s dovozom je 4,30 €
Jedlá rozvážame celodenne !!!
——————————————————————————————————
Cenovo zvýhodnené týždňové Menu pre náročných s polievkou podľa dennej ponuky
pripravené na objednávku …

Menu A                                            5  €
150g Vyprážaný bravčový rezeň varené zemiaky,
         zel. obloženie

Dezert: 100g Dezert (1,3,7)

Menu B                                           5 €
150g Kurací steak s grilovanou zeleninou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie
Dezert: 100g Dezert (1,3,7)

Menu C                                          5  €
350g Horský miešaný šalát  s grilovaným  syrom feta s anglickej slaninke
Dezert: 100g Dezert (1,3,7)

Nahor