PONDELOK  25.07.2016

0,4l Vývar z kohúta s mäsom a rezancami (1,3,9)
0,4l Sedliacka hrachová s klobásou (1,9)

MENU 1 : 150g Morčací steak s pikantnou omáčkou a červenou fazuľou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie (1)
MENU 2 : 150g Vyprážaný brnenský bravčový rezeň, opekané zemiaky, zel. obloženie (1,3,7)
MENU 3 : 150g Pečené bravčové koleno, pečené zemiaky, cesnaková salza (7)
MENU 4 : 350g Bratislavské bravčové rizoto so strúhaným syrom, rajčinový šalát s cibuľkou (7)
MENU 5 : 350g Kuracie nugetky na miešanom listovom šaláte  s čerstvou zeleninou, dressing (1,3,7)
MENU 6:  120g Grilovaný oštiepok s brusnicami, hranolky

UTOROK   26.07.2016

0,4l Vývar z kohúta s mäsom a rezancami (1,3,9)
0,4l Kapustová s klobásou (1,9)

MENU 1 : 350g Pikantné mäsové soté v zemiakovej placke posypané strúhaným syrom, zel. obloženie (1,3,7)
MENU 2 : 150g Kuracie prsia so schwarzwaldskou šunkou, cuketou a hrachovou kašou (1)
MENU 3 : 150g Vyprážaný syr so šunkou, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
MENU 4 : 350g Bravčový paprikáš, slovenské halušky (1,3,7)
MENU 5 : 350g Penne pomodoro s kuracím mäsom a strúhaným parmezánom (1,3,7)
MENU 6:  120g Grilovaný oštiepok s brusnicami, hranolky

STREDA  27.07.2016

0,4l Hovädzí vývar s frigatovými rezancami (1,3,9)
0,4l Bryndzová s haluškami (1,7,9)

MENU 1 : 150g Kombi tanier, (1/2 kur. černohor, 1/2 brav. na šampiňónoch), 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie (1,3,7)
MENU 2 : 150g Marinovaná pikantná bravčová krkovička, slovenská ryža, uhorkový šalát s cesnakom (1,3,7)
MENU 3 : 350g Pečené špikované morčacie stehná, zemiaková kaša, cvikla s chrenom (7)
MENU 4 : 350g Zapekané lasagne Quattro Formaggi, ľadový šalát (1,3,7)
MENU 5 : 350g Makovo – višňová štrúdľa so šľahačkou a zmrzlinou (1,3,7)
MENU 6:  120g Grilovaný oštiepok s brusnicami, hranolky

ŠTVRTOK  28.07.2016

0,4l Hovädzí vývar s frigatovými rezancami (1,3,9)
0,4l Držková (1,9)

MENU 1 : 330g Pečené kurča s plnkou, dusená ryža, kompót (1,3,7)
MENU 2 : 150g Bravčový steak na fazuľových luskoch s cesnakom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie (1,9)
MENU 3 : 350g Mexický hovädzí guláš, hrášková ryža, coleslaw šalát (9)
MENU 4 : 350g Zapekané Francúzke zemiaky, kyslá uhorka(1,3,7)
MENU 5 : 350g Špagety so šunkou a šampiňónmi posypané strúhaným parmezánom (1,3,7)
MENU 6:  120g Grilovaný oštiepok s brusnicami, hranolky

PIATOK  29.07.2016

0,4l Vývar z kohúta s mäsom a rezancami (1,7,9)
0,4l Šampiňónová na kyslo (1,7,9)

MENU 1 : 350g Pečená mladá kačica, dusená červená kapusta, parená knedľa (1,3,7)
MENU 2 : 150g Španielsky hovädzí vtáčik, dusená ryža, uhorkový šalát s jogurtom (1,3,7)
MENU 3 : 200g Vyprážaná zeleninová fašírka, zemiaková kaša, kyslá uhorka (1,3,7,9)     
MENU 4 : 350g Grilovaný filet lososa s feniklovou omáčkou, varené zemiaky, miešaný šalát  (1,7)
MENU 5 : 350g Šúľance s makom, malom a cukrom / orechové (1,3,7)
MENU 6:  120g Grilovaný oštiepok s brusnicami, hranolky

Nahor