PONDELOK  26.09.2016

0,4l Slepačí vývar s mäsom a rezancami (1,3,9)
0,4lŠpenátová s opraženým chlebom (1,9)
0,4l Šutolica (1,7,9)

MENU 1 : 150g Kuracie prsia zapekané s brokolicou a syrom niva, 1/2 ryža, 1/2hranolky, zel. obloženie  (1,3,7)
MENU 2 : 150g Bravčový černohor, opekané zemiaky, zel. obloženie (1,7)
MENU 3 : 350g Debrecínsky bravčový guláš, slovenské halušky (1,3,7)
MENU 4 : 150g Hovädzie varené v rajčinovej omáčke, varené zemiaky(1,7)
MENU 5 : 350g Mexické kuracie rizoto so strúhaným syrom, miešaný šalát(1,3,7)
MENU 6:  350g Hovädzí burger” Bacon”, hranolky, kečup(1,3,7)

UTOROK   27.09.2016

0,4l Slepačí vývar s mäsom a rezancami (1,3,9)
0,4l Boršč (1,7,9)
0,4lŠpenátová s opraženým chlebom (1,9)

MENU 1 : 350g Pikantné mäsové soté v zemiakovej placke so strúhaným syrom, zel.obloženie (1,3,7)
MENU 2 : 150g Pečené bravčové koleno, pečené zemiaky, cesnaková salza (1,3,7)
MENU 3 : 200g Brokolica vo syrovo – vinnom cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
MENU 4 : 350g Chilli con Carne, dusená ryža  (1,3,7)
MENU 5 : 350g Švajčiarske zapekané palacinky so šľahačkou (1,3,7)
MENU 6:  350g Hovädzí burger” Bacon”, hranolky, kečup(1,3,7)

STREDA  28.09.2016

0,4l Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami (1,3,7,9)
0,4l Poľovnícka gulášová (1,9)

MENU 1 : 150g Bravčové pečené na spôsob bažanta, dusená červená kapusta, varené zemiaky (1)
MENU 2 : 150g Pečené kuracie prsia s kožou, zemiaková kaša, mrkvový šalát s ananásom  (1,7)
MENU 3 : 350g Maďarský hovädzí guláš , parená knedľa (1,3,7)
MENU 4 : 350g Restovaná bravčová pečeň na cibuľke, slovenská ryža, kyslá uhorka (1,3,7)
MENU 5 : 350g Furmanské halušky s bryndzou, kyslou smotanou, údeným  syrom a slaninkou (1,3,7)
MENU 6:  350g Hovädzí burger” Bacon”, hranolky, kečup(1,3,7)

ŠTVRTOK  29.09.2016

0,4l Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami (1,3,7,9)
0,4l Hrstková (1,9)

MENU 1 : 150g Anglický rozbeef , americké zemiaky, tatárska omáčka (1)
MENU 2 : 150g Pečená krkovička na lesných hubách, 1/2 ryža 1/2 hranolky, zel. obloženie  (1)
MENU 3 : 150g Špikované morčacie stehná, zemiaková kaša, cvikla s chrenom (1)
MENU 4 : 350g Údené pliecko s volským okom na smotanovom špenáte, žemľová knedľa (1,3,7)
MENU 5 : 350g Špaghetti  Carbonára so strúhaným parmezánom (1,3,7)
MENU 6:  350g Hovädzí burger” Bacon”, hranolky, kečup(1,3,7)

PIATOK  30.09.2016

0,4l Slepačí vývar s mäsom a rezancami (1,3,9)
0,4l Stručková na kyslo (7,9)

MENU 1 : 150g Vyprážaný kurací  Gordon blue, varené zemiaky, zel. obloženie (1,3,7)
MENU 2 : 150g Španielsky teľací vtáčik, dusená ryža, uhorkový šalát (1,7,10)
MENU 3 : 350g Mexický hovädzí guláš, hrášková ryža, zel. obloženie(1,3,7)
MENU 4 : 150g Vyprážaná domáca fašírka, zemiaková kaša, kyslá uhorka(1,3,7)
MENU 5 : 350g Lekvárové perky s makom, cukrom, maslom (1,3,7)
MENU 6:  350g Hovädzí burger” Bacon”, hranolky, kečup(1,3,7)

Nahor