PONDELOK  22.08.2016

0,4l Slepačí vývar s mäsom a rezancami (1,3,9)
0,4l Fazuľová na kyslo (7,9)
0,4l Zemiakovo – cesnaková s vajcom a majoránkou (3,9)

MENU 1 : 150g Pečené bravčové karé na pfeffer omáčke, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel.obloženie (1,7)
MENU 2 : 150g Vyprážaný kurací rezeň plnený brokolicou a syrom niva, varené zemiaky, zel. obloženie (1,3,7)
MENU 3 : 350g Morčacie ragú s hlivou ustricovou, dusená ryža, ľadový šalát (1,7)
MENU 4 : 350g Zapekané Francúzke zemiaky, kyslá uhorka (1,3,7)
MENU 5 : 350g Kakaové palacinky plnené banánovo mascarpone krémom, šľahačka (1,3,7)
MENU 6:  120g Údený syr v zemiakovom cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

UTOROK   23.08.2016

0,4l Slepačí vývar s mäsom a rezancami (1,3,9)
0,4l Hrášková s haluškami (1,3,7,9)
0,4l Sedliacka hrachová (1,9)

MENU 1 : 320g Pečené kurča alla kačica, dusená červená kapusta, parená knedľa (1,3,7)
MENU 2 : 150g Bravčová panenka plnená klobásovým mäsom, zemiaková kaša, uhorkový šalát (1,7)
MENU 3 : 350g Mexický hovädzí guláš so strúhaným syrom , hrášková ryža, zel. obloženie (1,7)
MENU 4 : 350g Rizoto s parmskou šunkou, hubami a chili a rucolou, miešaný listový šalát so chery rajčinami (1,7)
MENU 5 : 350g Zapekané cestoviny s kuracím mäsom a jemne pikantnou syrovou omáčkou, hlávkový šalát (1,3,7)
MENU 6:  120g Údený syr v zemiakovom cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

STREDA  24.08.2016

0,4l Hovädzí vývar s frigatovými rezancami (1,3,7,9)
0,4l Šutolica (1,7,9)
0,4l Zeleninová (9)

MENU 1 : 150g Kuracie prsia s kožou , anglická zelenina na masle, gratinované zemiaky (7)
MENU 2 : 150g Hovädzie varené v kôprovej omáčke, varené zemiaky (1,7)
MENU 3 : 350g Segedínsky guláš “Špeciál”, parená knedľa (1,3,7)
MENU 4 : 350g Restovaná bravčová pečeň na cibuľke, dusená ryža, kyslá uhorka (1)
MENU 5 : 350g Zapekaný karfiol so zemiakmi, syrom a kyslou smotanou, hlávkový šalát (1,3,7)
MENU 6:  120g Údený syr v zemiakovom cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

ŠTVRTOK  25.08.2016

0,4l Hovädzí vývar s frigatovými rezancami (1,3,7,9)
0,4l Držková (1,9)
0,4l Šutolica (1,7,9)

MENU 1 : 150g Bravčový čiernohorský rezeň, opekané zemiaky, zel. obloženie (1,3,7)
MENU 2 : 150g Pečené špikované morčacie stehná, zemiaková kaša, cvikla s chrenom (1,3,7)
MENU 3 : 250g Plnená paprika v rajčinovej omáčke, parená knedľa (1,3,7)
MENU 4 : 350g Údená varená bravčová krkovička, hrachová kaša s karamelizovanou cibuľkou, chlieb (1,7)
MENU 5 : 350g Kuracie krídla na miešanom listovom šaláte s čerstvou zeleninou, dressing (1,7)
MENU 6:  120g Údený syr v zemiakovom cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

PIATOK  26.08.2016

0,4l Slepačí vývar s mäsom a rezancami (1,3,9)
0,4l Zemiaková na kyslo s hubami (1,7,9)
0,4l Držková
MENU 1 : 150g Vyprážaný kurací Gordon blue plnený šunkou a syrom ementál, opekané zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
MENU 2 : 150g Pečená bravčová krkovička na čiernom pive, slovenská ryža, uhorkový šalát s cesnakom (1,3,7)
MENU 3 : 350g Zapekané lasagne s kuracím mäsom, rajčinami a syrom, ľadový šalát (1,3,7)
MENU 4 : 250g Pečený pstruh na masle s vňatkou, varené zemiaky  (1,7)
MENU 5 : 350g Jablkovo – škoricová žemľovka s čokoládovým topingom a  šľahačkou (1,3,7)   
MENU 6:  120g Údený syr v zemiakovom cestíčku, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Nahor