PONDELOK 15.01.2018
0,4l Vývar z kohúta s mäsom a rezancami (1,3,7,9)
0,4l Kapustová s klobásou (1,9)

MENU 1 : 150g Bravčové karé v cestíčku, zemiaková kaša, mrkvový šalát s ananásom (1,3,7)
MENU 2 : 150g Kurací steak s restovanou kačacou pečenou na cibuľke, pečené zemiaky
MENU 3 : 150g Hovädzie varené v kôprovej omáčke, parená knedľa (1,3,7)
MENU 4 : 350g Bryndzové halušky so slaninkou, zákysanka (1,3,7)
MENU 5 : 350g Smažené šišky s jahodovou penou (1,3,7)
MENU 6: 150g Vyprážané šunkovo – syrové rolky, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7)

UTOROK 16.01.2018
0,4l Vývar z kohúta s mäsom a rezancami (1,3,7,9)
0,4l Brokolicová krémová so zlatým syrom niva (1,7,9)

MENU 1 : 150g Bravčová panenka na dubákovej omáčke, 1/ 2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie (7)
MENU 2 : 150g Vyprážaný kurací špíz so zeleninou, varené zemiaky, zel.obloženie (1,3,7)
MENU 3 : 150g Husárska bravčová roláda, zemiaková kaša, cvikla s chrenom (1,3,7)
MENU 4 : 350g Kuracie rezance v karí omáčke s nanansom,1/2 ryža, 1/2 krokety, zel. obloženie(1,7)
MENU 5 : 350g Talianske rizoto so zeleninou na víne a strúhaným parmezánom (7)
MENU 6: 150g Vyprážané šunkovo – syrové rolky, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7)

STREDA 17.01.2018
0,4l Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami (1,3,7)
0,4l Hrstková so zeleninou a údeným kolenom (1,9)

MENU 1 : 150g Kurací steak v hráškovom cestíčku, varené zemiaky s maslom a vňatkou (1,3,7)
MENU 2 : 150g Bravčový vtáčik na švédskej smotanovej omáčke, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie (1,7)
MENU 3 : 350g Pečený hovädzí roštenec na koreňovej zelenine, štuchané zemiaky (1)
MENU 4 : 350g Vyprážaná bravčová pečeň, zemiakový šalát s majonézou (1,3,7,9,10)
MENU 5 : 350g Cestoviny pappardelle s hubami, olivami, bazalkou a strúhaným parmezánom (1,3,7)
MENU 6: 150g Vyprážané šunkovo – syrové rolky, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7)

ŠTVRTOK 18.01.2018
0,4l Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami (1,3,7)
0,4l Gulášová (1,9)

MENU 1 : 330g Pečené labužnícke kurča, dusená ryža, uhorkový šalát s cesnakom (1)
MENU 2 : 150g Údený syr v zemiakovom cestíčku, opekané zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)
MENU 3 : 150g Pikantná bravčová krkovička, tarhoňa, cvikla s chrenom (1,7)
MENU 4 : 350g Bulharská Pleskavica (40% teľacie, 40% hovädzie, 20% bravčové), pečené zemiaky, ajvar omáčka (1)
MENU 5 : 350g Špenátová štrúdľa so syrom Akawi a cesnakovým dressingom, malý miešaný listový šalát (1,3,7)
MENU 6: 150g Vyprážané šunkovo – syrové rolky, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7)

PIATOK 19.01.2018
0,4l Vývar z kohúta s mäsom a rezancami (1,3,7,9)
0,4l Šampiňónová krémová (1,7,9)

MENU 1 : 150g Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou (1,3,7,9,10)
MENU 2 : 150g Kuracie rezance v syrovej omáčke, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, zel. obloženie (7)
MENU 3 : 350g Teľacie ragú na lesných hríboch, slovenská ryža, uhorkový šalát s cesnakom (1,3,7)
MENU 4 : 350g Grilovaný filet lososa na talianskej zelenine, varené zemiaky, zel, obloženie
MENU 5 : 350g Domáce zemiakové šúľance s makom, maslom a cukrom / orechové / kakaové(1,3,7)
MENU 6: 150g Vyprážané šunkovo – syrové rolky, hranolky, tatárska omáčka (1,3,7)

 

 

 

 

Cena Menu s dovozom je 4,30 €
Jedlá rozvážame celodenne !!!
——————————————————————————————————
Cenovo zvýhodnené týždňové Menu pre náročných s polievkou podľa dennej ponuky
pripravené na objednávku …

Menu A                                           10 €
  250g Rib Eye steak na pfeffer omáčke, opekané zemiaky, zel. obloženie

Dezert: 100g Dezert (1,3,7)

Menu B                                         6 €
  200g Bravčové líčka na koreňovej zelenine, štuchané zemiaky s vňatkou

Dezert: 100g Dezert (1,3,7)

Menu C                                         6  €
350g Domáce zemiakové noky na dubákovej omáčke so
strúhaným parmezánom

Dezert: 100g Dezert (1,3,7)

Nahor